Маказа

Род, народ, родина

сряда, 12 ноември 2014 г.

Детето в менСеминарът "Детето в мен" 
Живеем отвън навътре, а не обратното.
Още от малки ни учат, че трябва да търсим ръководство от другите. Социалното нормиране е важна част от детството – разбираме как да се държим спрямо околните, но проблемите започват, когато допуснем този процес да включи и нещо толкова лично като смисъла на живота ни. Така твърде се случва да открием, че живеем по сценария на нечий чужд живот.
Ако искате да откриете отново радостта от играта и непосредственото общуване и да се  заредите с енергия и лична сила, заповядайте на семинарът "Детето в мен". 

 Очаквам ви тази неделя да работим, за да откриваме радостта от малките неща в Живота.

ОТКРИЙ СВОЯТА ЦЕЛ, ДЕТСКА МЕЧТА И НАПИШИ СВОЯ СЦЕНАРИИ. ЖИВОТЪТ Е ТВОЙ. ЖИВЕЙ ГО ТАКА КАКТО ТИ РЕШИШ.Заповядайте на 16.10.2016 г. (неделя) на семинара "Детето в мен". Адрес: София, ул. Марин Дринов 5A, ЕТ. 1, СТУДИО АБАГАР ШАНТИ (До Докторската градинка)


Програма за деня: 
1. Посрещане на гостите - 13.30 ч. -14.00 ч. (елате навреме ;-)) Ще има билков чай и усмивки
2. Начало -отваряне на групата 14.00 ч.
3. Навлизане в процеса- споделяне, практически занимания
4. Почивка 15.30 ч. - 15.45 ч. за чай
5. Лична работа и навлизане в личния творчески процес 15.45 ч. 16.30ч.
6. Затваряне на групата - 16.30-17.00 ч. (споделяне със себе си или с групата)
Цени:
40 лева
35 лева Members
30 лева Учащи и над 55 год.

Регистирай се на FB: Детето в мен с ПранаАна

Пътят към себе си е едно истинско приключение. И както с всяко нещо в живота ни, за да се впуснем в него, то изисква от нас жертва. Тази жертва е нашият комфорт. Защото, ако не излезем от комфортната си зона на познатото, ние няма да намерим нищо ново, нищо предизвикателно в ежедневието си. Не работата и ангажиментите ни уморяват толкова, колкото неудоволетворения ни стремеж към развитие, към приключения и към изследване на новото. Съвременният свят има свои приоритети, изисквания и нужди, които не съвпадат с нашите. Затова не можем да очакваме външния свят да ни донесе вътрешна радост. Така нямаме избор освен да тръгнем в изследване на своята истинска същност.  Там е мястото, където се крият истинските съкровища за човека - неговата свобода, изява и автентичност. Търсенето започва от нас самите. Силата е в нас ни е дадена, не за да робуваме на модели и закостенели представи за дуалността, а за да открием своите вътрешни стремежи. Целта е да се доверим на вътрешния си водач и да преживяваме и простите неща, по нов, красив и изпълващ начин.

Търсим кариера, преди да разберем призванието си.
Обществото ни сведе успеха до списък с празни квадратчета, които трябва да попълваме с чавки – да завършиш училище, да си намериш партньор в живота, да имаш деца, да улегнеш в някаква кариера, и да търпиш, докато не дойде време да започнеш да прибираш пенсията си.


0 коментара:

Публикуване на коментар